—————————————————————————————————————————————————————————————————— 

ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ

Μέσα σε κλίμα κατάνυξης πραγματοποιήθηκε την Μ. Παρασκευή στην εκκλησία των Αγίων Πάντων που βρίσκεται εντός του Γηροκομείο Βόλου η περιφορά του επιταφίου. Τον στολισμό του επιταφίου επιμελήθηκαν οι ίδιοι οι ηλικιωμένοι με την βοήθεια του προσωπικού.

Την λειτουργία τέλεσαν τρείς Ιερείς ενώ πλήθος κόσμου βρέθηκε στο χώρο του Γηροκομείου ώστε να συνοδεύσει τον επιτάφιο αλλά και να βρεθεί κοντά στους ηλικιωμένους αυτές τις άγιες ημέρες.

 

—————————————————————————————————————————————————————————————————— 

Επίσκεψη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Με χαρά η Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ του Ιδρύματος, καθώς και η Διεύθυνση, δεχτήκαμε επίσκεψη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ενόψει των ημερών του Πάσχα. Υποδεχτήκαμε την Θεματική Αντιπεριφερειάρχη Εθελοντισμού και Πρόνοιας κα. Κομήτσα Ανδριάνα, τον Θεματικό Αντιπερειφερειάρχη Τεχνικών Έργων ΕΣΠΑ κ. Καναβό Απόστολο και την κα. Τσαγανού Χρύσα, οι οποίοι προσήλθαν για να ευχηθούν σε όλους Καλό Πάσχα και να προσφέρουν πασχαλινά τσουρέκια, κουλουράκια και λαμπάδες σε όλους τους ηλικιωμένους.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους αυτές τις μέρες και για την διάθεση πασχαλινών γλυκών, καθότι γέμισαν με χαρά και ευχαρίστηση όλους τους φιλοξενούμενούς μας.

Σας ευχόμαστε από καρδιάς Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, με υγεία και αγάπη. Το Άγιο Φως ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας!

 

—————————————————————————————————————————————————————————————————— 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ 32Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΒΟΛΟΥ

Το Γηροκομείο Βόλου επισκέφθηκαν εκπρόσωποι της 32ης Ταξιαρχίας Βόλου με αφορμή τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης τους δεχτήκαμε μια σημαντική δωρεά σε είδη πρώτης ανάγκης, συνομίλησαν με τους ηλικιωμένους και αντάλλαξαν ευχές.

Ευχαριστούμε θερμά την 32η Ταξιαρχία Βόλου και ιδιαίτερα τους κ. Καμζιώλη και κ. Μαυρόπουλο για την παρουσία τους και τη μεγάλη τους προσφορά στο Ίδρυμα μας.

———————————————————————————————————————————————————————————————                                               

     29-4-2024

 ΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ

Την ευκαιρία να απολάυσουν το αγαπημένο τους τσιπουράκι είχαν σήμερα οι ηλικιωμένοι του  Γηροκομείου Βόλου στο γνωστό τσιπουράδικο Ο ΦΛΟΚΟΣ .

Η περιποίηση και οι μεζέδες ήταν εξαιρετικοί και οι ηλικιωμένοι έμειναν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι. Φυσικά δεν παρέλειψαν να συνομιλήσουν με το προσωπικό αλλά και τους υπόλοιπους θαμώνες και να ανταλλάξουν ευχές για τις γιορτινές αυτές ημέρες.

Ευχαριστούμε θερμά τον ιδιοκτήτη κ. Δημήτρη Πέτρου που βρίσκεται πάντα δίπλα στους ηλικιωμένους του Γηροκομείου Βόλου προσφέροντας τους γεμάτα αγάπης. Του ευχόμαστε Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

—————————————————————————————————————————————————————————————————— 

6-4-2024

 

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ  ΜΠΑΣΚΕΤ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ

Το Σάββατο 6-4-2024 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Πορταριάς φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ για την ενίσχυση του Γηροκομείου Βόλου. Κατά την διάρκεια του τουρνουά συγκεντρώθηκαν τρόφιμα αλλά και είδη πρώτης ανάγκης.

Τον αγώνα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αρκετοί ηλικιωμένοι που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα, οι οποίοι το απόλαυσαν ιδιαίτερα  και χάρηκαν καθώς συνάντησαν από κοντά διεθνής φήμης αθλητές αλλά και μεγάλες μορφές του ελληνικού μπάσκετ.

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Μαγνησίας και ιδιαίτερα τον κ. Βασίλη Καραϊσκο για αυτή την όμορφη πρωτοβουλία αλλά και τους συμπολίτες μας που ευαισθητοποιηθήκαν σε αυτό το κάλεσμα και μας συγκίνησαν ιδιαίτερα.

——————————————————————————————————————————————————————————————————— 

11-3-24

ΟΜΙΛΟΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΗΛΙΟΥ

Με χαρά υποδεχθήκαμε τα μέλη του Ομίλου Ερευνών Πηλίου  τα οποία βρεθήκαν στο χώρο του Γηροκομείου Βόλου προκειμένου να ψυχαγωγήσουν τους ηλικιωμένους με την χορωδία και το τμήμα χορευτικού.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι ηλικιωμένοι μαζί με την χορωδία τραγούδησαν παλιά αγαπημένα τραγούδια τα οποία τους συγκίνησαν και τους θύμισαν όμορφες στιγμές , ενώ στο τέλος χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς με τις κυρίες του χορευτικού τμήματος.

Ευχαριστούμε τον Όμιλο Ερευνών Πηλίου για την  χαρά και  την διασκέδαση που χάρισαν στους ηλικιωμένους του Γηροκομείου Βόλου καθώς τέτοιου είδους δράσεις συμβάλουν στη ψυχοκοινωνική ενδυνάμωση  και κοινωνικοποίηση των ηλικιωμένων.

 

——————————————————————————————————————————————————————————————————— 

8-3-2024

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ~ ΟΙ ΑΦΕΝΤΡΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΤΩΝ ~

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας επισκέφθηκαν το Γηροκομείο Βόλου εκπρόσωποι του Συλλόγου Οι Αφέντρες των Αφετών, προκειμένου να ευχηθούν χρόνια πολλά στις ηλικιωμένες κυρίες του ιδρύματος.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης τους προσέφεραν γλυκίσματα σε όλους τους ηλικιωμένους ενώ  αφιέρωσαν χρόνο ώστε να συνομιλήσουν μαζί τους, να μάθουν για την καθημερινότητα τους στο Ίδρυμα, για τις ανησυχίες αλλά και τους προβληματισμούς  τους.

Οι κυρίες του Συλλόγου δεν παρέλειψαν φυσικά να ευχηθούν και στις γυναίκες του προσωπικού τις οποίες και συγχάρηκαν για την σημαντική δουλεία τους, ενώ ενημερώθηκαν από την διευθύντρια του Ιδρύματος κ. Δημητρίου για τα καίρια ζητήματα  του Γηροκομείου  αλλά και για το έργο του Ιδρύματος.

Ο Σύλλογος Οι Αφέντρες των Αφετών στέκεται εδώ και πολλά χρόνια δίπλα στους ηλικιωμένους τους Γηροκομείου Βόλου τόσο υλικά αλλά κυρίως ηθικά προσφέροντας κάτι πολύ  σημαντικό  όπως την συντροφιά και μια γλυκιά κουβέντα που θα απαλύνει κάθε σωματικό αλλά κυρίως ψυχικό πόνο.

Ευχαριστούμε θερμά την πρόεδρο του συλλόγου κ. Παρισάκη Λίτσα, τη Γραμματέα κ. Θεοδοροπούλου Χρυσούλα αλλά και τα μέλη κ. Τένια Μακρή, κ. Αγάλου Ασημίνα, κ. Γίολα Παπαλοπούλου, κ.Βίτσου Βίκη, κ. Ντόντου Τέτα, κ. Κούτσικου Ζωή, τόσο για την δωρεά τους σε χρηματικό ποσό όσο και για την σκέψη τους να αφιερώσουν την Ημέρα της Γυναίκας στις ηλικιωμένες του ιδρύματος.

 

 

——————————————————————————————————————————————————————————————————— 

7-3-2024

ΓΛΕΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ

Η Τσικνοπέμπτη είναι η Πέμπτη της δεύτερης εβδομάδας του Τριωδίου και η μέρα όπου οι άνθρωποι προετοιμάζονται για την μεγάλη νηστεία της σαρακοστής.

Επίσης, η Τσικνοπέμπτη αποτελεί, ουσιαστικά, την απαρχή των εκδηλώσεων για την Αποκριά, αφού την επόμενη εβδομάδα ακολουθούν το Καρναβάλι και η Καθαρά Δευτέρα.

Λόγω αυτής της ημέρας πραγματοποιήσαμε με τους ηλικιωμένους μας μια γιορτή στην οποία  μεταμφιεστήκαμε φορώντας αποκριάτικες στολές, χορέψαμε και τραγουδήσαμε στους ρυθμούς του καρναβαλιού.

Φυσικά από το γλέντι δεν έλλειπαν οι μυρωδιές των κρεάτων των οποίων οι ηλικιωμένοι απόλαυσαν με την καρδιά τους.

 

 

——————————————————————————————————————————————————————————————————— 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23-02-2024

                                                                                                  ΧΟΡΗΓΙΑ ΠΑΡΑΙΑΤΡΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

                                                                                                          AUTECO – ΑΒΑΞ ΙΚΤΕΟ Α.Ε.

Με ιδιαίτερη χαρά η Πρόεδρος του Δ.Σ κα. Ιωάννα Νεστορίδου, η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ κα. Νίκη Τσιλιβίδου, η κα Σοφία Βαρλάμη και η κα. Αντιγόνη Ναρή του Φιλανθρωπικού Σωματείου Γηροκομείου Βόλου, καθώς και η Διεύθυνση του Ιδρύματος κα Κωνσταντίνα Δημητρίου, υποδεχτήκαμε στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος την εταιρεία AUTECO – ΑΒΑΞ ΙΚΤΕΟ Α.Ε. στο πλαίσιο των εθελοντικών δράσεων και δωρεών της εταιρείας να προσφέρει υποστήριξη και βοήθεια στους πληγέντες των πρόσφατων καταστροφών από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία.

Μας επισκέφτηκαν ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Βήκας, ο Αναπληρωτής Διευθυντής κ. Ορθόδοξος Μπακιρτζής και η Υπεύθυνη Marketing και Επικοινωνίας κα. Άννα Αποστολά και δεχτήκαμε μια μεγάλη δωρεά σε παραϊατρικό υλικό, η οποία θα ενισχύσει σημαντικά τις τρέχουσες ανάγκες του Ιδρύματος.

Θέλουμε να εκφράσουμε της θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες μας στους ανθρώπους της AUTECO που μας επισκέφτηκαν αλλά και ιδιαίτερα στον Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρείας κ. Κωνσταντίνο Λυσαρίδη για την έμπρακτη στήριξη και βοήθεια τους και για την κοινωνική τους ευαισθησία. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που έχουμε στο πλευρό μας αξιόλογους συμπαραστάτες στο έργο μας.

Για το Ίδρυμα «Γηροκομείο Βόλου»

Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

Ιωάννα Νεστορίδου

 

 

 

———————————————————————————————————————————————————————————————————— 

ΠΕΜΠΤΗ 22-2-2024

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ 4Ο ΕΠΑΛ Ν.ΙΩΝΙΑΣ (ΕΣΠΕΡΙΝΟ) – ΤΜΗΜΑ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ

Το Γηροκομείο Βόλου έχοντας πάντα ως γνώμονα την ψυχοκοινωνική ενδυνάμωση και την συμμετοχή των ηλικιωμένων σε καθημερινές δραστηριότητες πραγματοποίησε επίσκεψη στο 4ο ΕΠΑΛ Ν. ΙΩΝΙΑΣ  και συγκεκριμένα στο τμήμα Κομμωτικής.

Εκεί οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες και εκπαιδευόμενοι κομμωτές ανέλαβαν την περιποίηση των μαλλιών τους χαρίζοντας τους υπέροχα χτενίσματα. Οι ηλικιωμένοι ενθουσιάστηκαν τόσο με το αποτέλεσμα όσο και με την εξαιρετική υποδοχή προσφέροντας τους νόστιμα γλυκίσματα και καφέ.

Ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία και την μεγάλη δωρεά σε χρηματικό ποσό και σε είδη πρώτης ανάγκης προς το Γηροκομείο Βόλου, όλους τους μαθητές καθώς και την Διευθύντρια του 4Ο ΕΠΑΛ Ν. ΙΩΝΙΑΣ  κα. Ζαφειρίου Ματίνα, τον Διευθυντή του 2ο Ε.Κ κ. Μπερέτα Γιάννη και τις καθηγήτριες κομμωτικής κα. Σιδέρη Ευαγγελία, Κουτσιώρα Βάσω και Πεσκελίδου Έφη.

 

  ————————————————————————————————————————————————————————————————————   

ΣΑΒΒΑΤΟ 17-2-2024

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ TALOS ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στα πλαίσια του διαγωνισμού με θέμα «Προγραμματισμός στην Τρίτη ηλικία», η ομάδα TALOS του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, βρέθηκε στο χώρο του Ιδρύματος με σκοπό την αλληλεπίδραση των ωφελούμενων της δομής με τα μέλη της ομάδας.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκαν δραστηριότητες με χαρακτήρα διασκεδαστικό και παιγνιώδη, όπου οι ηλικιωμένοι είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με κάτι πρωτόγνωρο για εκείνους όπως ένα ρομπότ το οποίο εκτελούσε τις εντολές που του έδιναν αλλά και με διαδικτυακές δραστηριότητες με την χρήση  tablet. Οι ηλικιωμένοι διασκέδασαν ιδιαίτερα κατά την διάρκεια των δραστηριοτήτων ενώ τις χαρακτήρισαν  ευχάριστες και καθόλου δύσκολες. Τέλος, ευχαρίστησαν τα παιδιά για τον χρόνο  που αφιέρωσαν σε αυτή την συνάντηση καθώς ήταν κάτι που τους προσέφερε μεγάλη χαρά αλλά και γνώσεις. Δεσμευτήκαμε πως το ραντεβού μας θα ανανεωθεί σύντομα με νέες δράσεις.

Ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά που συμμετείχαν σε αυτή την συνάντηση αλλά και τον επικεφαλή της ομάδας Δρ. Σπύρο Κούρια για αυτή την όμορφη πρωτοβουλία.

 

                                                                                             

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————

  Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Σε ένα εγκάρδιο κλίμα, στον χώρο του Ιδρύματος, πραγματοποιήσαμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μας, παρουσία του Δ.Σ. του Γηροκομείου, του Φιλανθρωπικού Σωματείου του Ιδρύματος, των εργαζομένων και των ηλικιωμένων μας. Στην όμορφη εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι ιατροί μας καθώς και άλλοι άμεσοι συνεργάτες του Ιδρύματος.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με αγιασμό και στη συνέχεια η Πρόεδρος του Δ.Σ. Ιωάννα Νεστορίδου έκοψε την πίτα και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά γεμάτη υγεία και ευτυχία και εξέφρασε την επιθυμία της και στόχο όλου του Δ.Σ., με την στήριξη και αλληλοβοήθεια όλων, εργαζομένων και υποστηρικτών, όλοι μαζί μια αγκαλιά, να συνεχίσουμε το έργο μας ως προς την καλύτερη φροντίδα των φιλοξενούμενων μας.

Η εκδήλωση έκλεισε με δώρα για τους τυχερούς που κέρδισαν τα φλουριά και με ανταλλαγές ευχών και ύστερα όλοι οι παρευρισκόμενοι δοκίμασαν αλμυρά και γλυκά εδέσματα και απόλαυσαν την υπέροχη βασιλόπιτα που είχε ετοιμάσει η κουζίνα μας.

                                                                                                            Καλή Χρονιά σε Όλους!!

 

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————

 

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μέσα στο εορταστικό κλίμα των ημερών πραγματοποιήθηκαν πολλές χριστουγεννιάτικες δράσεις και εκδηλώσεις μοιράζοντας χαρά και ευτυχία στους ηλικιωμένους μας. Στολίσαμε γιορτινά, δεχτήκαμε επισκέψεις σχολείων και συλλόγων, διοργανώθηκαν γιορτινά γεύματα με τραγούδια και χορό, δόθηκαν  δώρα στους ηλικιωμένους και προσφέρθηκε στο γηροκομείο σημαντική οικονομική στήριξη τόσο από ιδιώτες όσο και από φορείς.  Έτσι, οι ηλικιωμένοι μας διασκέδασαν και πέρασαν όμορφα και χαρούμενα την περίοδο των εορτών. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν και συνέβαλαν στις γιορτινές εκδηλώσεις, γεμίζοντας όλους μας με όμορφα συναισθήματα.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε Όλους!

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Στο πλαίσιο των εορταστικών ημερών, η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας διοργάνωσε μια όμορφη εκδήλωση όπου ο Διευθυντής κος Γεώργιος Ντιζές, καλωσόρισε τον κόσμο που παρευρέθηκε και φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της διεύθυνσης.

Με ιδιαίτερη χαρά το Γηροκομείο Βόλου δέχτηκε την πρόσκληση του κου Ντιζέ να παρευρεθεί σε αυτή την όμορφη εκδήλωση, η οποία έγινε παρουσία της Προέδρου του Δ.Σ. του Ιδρύματος Γηροκομείου Βόλου κας. Ιωάννας Νεστορίδου, της Προέδρου του Φιλανθρωπικού Σωματείου Γηροκομείου Βόλου κας. Σοφίας Βαρλάμη καθώς και της Διευθύντριας του Ιδρύματος κας. Κωνσταντίνας Δημητρίου, παρουσία εργαζομένων του Ιδρύματος και φυσικά αρκετών ηλικιωμένων που φιλοξενούνται στο Γηροκομείο.

Μετά την φωταγώγηση ακολούθησε ένα πλούσιο γιορτινό γεύμα που  πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα της Αστυνομικής Διεύθυνσης, το οποίο απολαύσαμε όλοι μαζί αστυνομικοί, εργαζόμενοι και ηλικιωμένοι του Γηροκομείου.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης κ. Γεώργιο Ντιζέ, στον κ. Αθανάσιο Κουλούρη, στην κα. Πέγκυ Κυρίτση και σε όλη την Αστυνομική Διεύθυνση για την υπέροχη εκδήλωση που διοργάνωσαν. Η βραδιά έδωσε ιδιαίτερη χαρά σε όλους μας και γέμισε τις καρδιές των ηλικιωμένων με αγάπη και ζεστασιά.

Ευχόμαστε σε όλους σας και στις οικογένειές σας καλές γιορτές, με υγεία, χαρά και ελπίδα.  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

 

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

ΣΟΡΟΠΤΙΜΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με ιδιαίτερη χαρά η Πρόεδρος του Δ.Σ κα. Ιωάννα Νεστορίδου, η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ κα. Νίκη Τσιλιβίδου, η κα Αφροδίτη Καπουρνιώτου μέλος του Δ.Σ, καθώς και η Διεύθυνση του Ιδρύματος κα Κωνσταντίνα Δημητρίου, υποδεχτήκαμε στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος την ΣΟΡΟΠΤΙΜΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ, στο πλαίσιο των ενεργειών και δράσεων της Ένωσης να προσφέρει υποστήριξη και  βοήθεια  στους πληγέντες των πρόσφατων πλημμυρών που έπληξαν την περιοχή μας.

Μας επισκέφτηκαν ο Διευθύντρια του Προγράμματος κα. Μίτση Πασία, η Αναπληρώτρια Διευθύντρια κα. Λώρα Νασίκα, παρουσία μελών του 1ου Σοροπτιμιστικού Ομίλου Βόλου και του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Βόλου «Θέτις» και δεχτήκαμε μια πολύτιμη δωρεά 10 ολοκαίνουργων ορθοπεδικών κλινών. Η σημαντική αυτή δωρεά χρηματοδοτήθηκε από κοινού από το Ταμείο Σοροπτιμιστικής Ένωσης Ελλάδος και από το Ταμείο Καταστροφών της Ευρωπαϊκής Σοροπτιμιστικής Ομοσπονδίας.

Θέλουμε να εκφράσουμε της θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες μας προς τις Σοροπτιμίστριες για αυτή την σημαντική προσφορά τους και για την έμπρακτη υποστήριξή τους στο Ίδρυμα. Η πολύτιμη δωρεά τους θα συμβάλλει πραγματικά στην συνεχόμενη υψηλή παρεχόμενη φροντίδα των ηλικιωμένων μας.

 

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————

ΔΩΡΕΑ GILEAD SCIENCES ΕΛΛΑΣ ΜΕΠΕ

Μετά τις μεγάλες ζημιές και απώλειες που υπέστη το Ίδρυμα από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή μας και στο πλαίσιο του Φιλανθρωπικού της έργου, η GILEAD SCIENCES ΕΛΛΑΣ ΜΕΠΕ στάθηκε στο πλευρό μας και δεχτήκαμε μια από τις μεγαλύτερες δωρεές σε είδη που έχουμε παραλάβει τα τελευταία χρόνια. Η δωρεά αυτή θα ενισχύσει σημαντικά τις τρέχουσες ανάγκες του Ιδρύματος σε απαραίτητο ηλεκτρικό εξοπλισμό, σε είδη ιματισμού και παραϊατρικό υλικό.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς την GILEAD SCIENCES ΕΛΛΑΣ ΜΕΠΕ και ιδιαίτερα στον Γενικό Διευθυντή της GILEAD SCIENCES ΕΛΛΑΣ κ. Σάββα Χαραλαμπίδη, στον Οικονομικό Διευθυντή της εταιρείας κ. Χριστόφορο Κρανιώτη, στην Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα. Βασιλική Τσάμη, στον κ. Κωνσταντίνο Κεραμιώτη και σε όλη την ομάδα ανθρώπων της εταιρείας που δούλεψαν και ανταποκρίθηκαν άμεσα στις έκτακτες ανάγκες που προέκυψαν. Ευχαριστούμε θερμά την GILEAD SCIENCES Ελλάς ΜΕΠΕ για την κοινωνική τους ευαισθησία, την έμπρακτη βοήθεια και την στήριξή τους στο έργο μας.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————

ΔΩΡΕΑ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εργαζόμενοι και οι ηλικιωμένοι θέλουμε να εκφράσουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες στον εκδοτικό οίκο «ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ», για τη δωρεά τριών κλιματιστικών 18000btu, σύγχρονων προδιαγραφών και για την εγκατάστασή τους σε χώρους του Ιδρύματος.

Μετά τις καταστροφές που υπέστη το Ίδρυμα από τις πρόσφατες θεομηνίες στις κτιριακές μας εγκαταστάσεις και στον εξοπλισμό μας, ο εκδοτικός οίκος «ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ» στάθηκε στο πλευρό μας και πραγματοποίησε τη δωρεά για την άμεση κάλυψη των αναγκών του Ιδρύματος.

Σας ευχαριστούμε θερμά!

 

 

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————

 

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ

DANIEL” & “ELIAS

Οι θεομηνίες Daniel & Elias που έπληξαν την περιοχή μας προκάλεσαν τεράστιες ζημιές και είχαν καταστροφικές συνέπιες σχεδόν σε όλη τη Θεσσαλία. Το πέρασμά τους δεν άφησε ανεπηρέαστο και το Ίδρυμα, προκαλώντας την καταστροφή μέρους των κτηριακών εγκαταστάσεων και υποδομών του και επίσης προκάλεσε μεγάλες απώλειες και ζημιές σε αναλώσιμα και σε εξοπλισμό μας.

Η κινητοποίηση πολιτών, εθελοντών, συλλόγων, οργανώσεων, εταιριών και φορέων για να προσφέρουν βοήθεια, στήριξη και ανακούφιση ήταν άμεση και σημαντική και έμπρακτα επέδειξαν αλληλεγγύη και ευαισθησία και στάθηκαν δίπλα μας και στο συνάνθρωπο που είχε ανάγκη.

Με πολύ χαρά δεχθήκαμε βοήθεια με τους όποιους πόρους ο καθένας μπορούσε να διαθέσει, είτε σε χρηματικό ποσό είτε σε απαραίτητα αγαθά, αναλώσιμα, είδη πρώτης ανάγκης και εξοπλισμό τα οποία κάλυψαν πολλές ανάγκες που προέκυψαν και βοήθησαν να συνεχίσουμε την καλή φροντίδα των ηλικιωμένων που φιλοξενούμε και την ομαλή λειτουργία του Ιδρύματος.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους συμπαραστάτες μας που επέδειξαν αλληλεγγύη και πρόσφεραν απλόχερα την βοήθειά τους.

               • Περιφέρεια Θεσσαλίας                                      • The love van
               • Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας                         • Πολιτιστικός Σύλλογος Ιωλκός
               • Ερυθρός Σταυρός                                              • Πυροσβεστικό Σώμα
               • ΑΧΕΠΑ Ελλάδος                                                 • ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
               • Π.Ο.Σ.Ε.Α.                                                            • Ελληνική Αστυνομία
               • Πανελ. Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών              • Σύλλογος Ψυκτικών
               • Διεθνής Ένωση Αστυνομικών                           • Εθελοντική διακονία ασθενών
               • Π.Ο. Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών               • Πολύζος Σταύρος- Στέλιος
               • Πολυχρονόπουλος Κ.(Ο Άλλος άνθρωπος)      • Όμιλος Λάμπρου
               • Σύλλογος Γονέων Τριτέκνων                            • Πολιτική Προστασία Μαγνησίας

 

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά!

 

 

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————

ΙΔΡΥΜΑ
ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΝ ΒΟΛΟΥ
ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ 59 –  Τ.Κ. 385 00 ΒΟΛΟΣ
Α.Φ.Μ: 090072213    Δ.Ο.Υ. Α΄ ΒΟΛΟΥ
ΤΗΛ: (24210) 78910 & 78920  FAX: (24210)78917
e-mail: girovolou@gmail.com
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΕΩΣ: Τοπάλη 66- Αλεξάνδρας  ΤΗΛ: (24210)33020

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Αποχαιρετιστήρια Επιστολή του Απερχόμενου Προέδρου του Δ. Σ. του Γηροκομείου Βόλου.

Μετά από σχεδόν δέκα χρόνια εθελοντικής προσφοράς, από την θέση του προέδρου του Δ. Σ. του Γηροκομείου Βόλου,  σήμερα ημέρα  συγκρότησης του νέου Δ. Σ. αποχωρώ από τη θέση του προέδρου.

Αποχωρώντας από την θέση αυτή θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως καταρχήν όλους  τους πολίτες του Βόλου που στήριξαν το έργο της “επαναφοράς ” του Ιδρύματος σε μια υγιή κατάσταση, τους εργαζόμενους του Ιδρύματος και τους κατά καιρούς συνεργάτες, τις τοπικές αρχές, τους φορείς και τις τοπικές επιχειρήσεις που στήριξαν με πολλούς τρόπους το έργο μας.

Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα σκληρά, με επίκεντρο την διαβίωση των ηλικιωμένων του Ιδρύματος,  προσφέροντας πολύτιμο προσωπικό χρόνο να επιλύσω τα όποια προβλήματα, έχοντας ως ανταμοιβή και  πολλές ευχάριστες στιγμές, κυρίως από τους ηλικιωμένους του Γηροκομείου.

Φυσικά σ’ αυτό τον αγώνα δεν ήμουν μόνος μου, εκτός από το προσωπικό του Ιδρύματος είχα την βοήθεια και την στήριξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου  του Γηροκομείου αλλά και του ακρογωνιαίου λίθου του το Δ. Σ. Φιλανθρωπικού Σωματείου του Γηροκομείου Βόλου τους οποίους και ευχαριστώ  θερμότατα.

Εύχομαι στη νέα πρόεδρο και στα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου καλή θητεία και καλή δύναμη στο έργο τους, όντας βέβαιος ότι υπάρχει μια σοβαρή δουλειά που έγινε μέχρι σήμερα και θα συνεχιστεί για το καλό των ηλικιωμένων και της πόλης μας.

Τέλος παροτρύνω όλους τους πολίτες της πόλης μας να σκεφτούν, επανεξετάζοντας, την ενασχόλησή τους με την κάθε μορφής εθελοντικής προσφοράς είτε στο Ίδρυμά μας είτε σε κάποια άλλη δομή.

Σας ευχαριστώ θερμά όλους.

 

Παύλος Πάνος

  

       

ΙΔΡΥΜΑ
ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΝ ΒΟΛΟΥ
ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ 59 –  Τ.Κ. 385 00 ΒΟΛΟΣ
Α.Φ.Μ: 090072213    Δ.Ο.Υ. Α΄ ΒΟΛΟΥ

ΤΗΛ: (24210) 78910 & 78920  FAX: (24210)78917
e-mail: girovolou@gmail.com
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΕΩΣ: Τοπάλη 66- Αλεξάνδρας  ΤΗΛ: (24210)33020

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ

Το Ίδρυμα Γηροκομείο Βόλου ανακοινώνει την συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος λόγω λήξης θητείας του Δ.Σ. που είχε εκλεγεί την 10.07.2020.

Στις αρχαιρεσίες που διενεργήθηκαν την 10.07.2023,  το νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα με την κατωτέρω σύνθεση:

 

Πρόεδρος                   Ιωάννα Νεστορίδου

Αναπληρωματικός    Παύλος Πάνος

Αντιπρόεδρος            Νίκη Τσιλιβίδου

Αναπληρωματικός    Σοφία Βαρλάμη

Ταμίας                        Αφροδίτη Καπουρνιώτου

Αναπληρωματικός    Ευάγγελος Ζιάκας  

Τακτικό Μέλος         Ελευθέριος Σολιδάκης

Αναπληρωματικό       Μάριος-Κωνσταντίνος Κόκκαλης

Τακτικό Μέλος         Όλγα Καπογιώργου

Αναπληρωματικό       Ευθύμιος Ζιγγιρίδης

 

Μετά τιμής,

 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

 

ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

                                                                    Όμορφες στιγμές από μία καλοκαιρινή έξοδο για καφέ μπροστά στη θάλασσα.

 

 

ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

Στο εκκλησάκι των Αγίων Πάντων του Ιδρύματος, εορτάσαμε και τιμήσαμε και φέτος όχι μόνο τους επώνυμους Αγίους αλλά και τους ανωνύμους Αγίους. Το απόγευμα της παραμονής της εορτής των Αγίων Πάντων Σάββατο 10 Ιουνίου 2023, τελέστηκε εσπερινός και αρτοκλασία και το πρωί της Κυριακής 11 Ιουνίου 2023 τελέστηκε Θεία Λειτουργία, παρουσία των φιλοξενούμενών μας, συγγενικών προσώπων, φίλων, εργαζομένων και μελών του Φιλανθρωπικού σωματείου.

 

 

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2023

Μετά από ένα χρονικό διάστημα δύο ετών γιορτάσαμε και πάλι τις αποκριές! Σήμερα, 24 Φεβρουαρίου 2023, στο Ίδρυμά μας οργανώσαμε αποκριάτικο πάρτι στο χώρο του όμορφου καφενείου μας, όπου οι ηλικιωμένοι μας ντύθηκαν γιορτινά, μασκαρεύτηκαν και διασκέδασαν με τραγούδια και χορό! Απολαύσανε αλμυρά εδέσματα και υπέροχα γλυκίσματα και γέμισαν τα πρόσωπά τους με γέλια και χαρά!

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Παύλος Πάνος, το Δ.Σ., το Προσωπικό και οι Ηλικιωμένοι μας εύχονται από καρδιάς Καλές Αποκριές και Καλή Σαρακοστή!

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΟΥΡΛΙΓΚΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΝΑΛΙΩΝ 

Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Γηροκομείου κ. Παύλος Πάνος, η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου του Ιδρύματος Γηροκομείου Βόλου κα. Σοφία Βαρλάμη, η κα. Νίκη Τσιλιβίδου και κα. Δέσποινα Κώσταινα, μέλη του Φιλανθρωπικού Σωματείου, καθώς και η Διευθύντρια του Γηροκομείου κα. Κωνσταντίνα Δημητρίου, πραγματοποιήσαμε επίσκεψη στο Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων, στο πλαίσιο των επαφών και συνεργασίας μας με αντίστοιχα ιδρύματα κοινωνικού χαρακτήρα και προσφοράς.

Μας υποδέχθηκαν ο Αντιπρόεδρος της δομής Πατήρ Χρήστος Μπούντης καθώς και ο Διευθυντής του Γηροκομείου κ. Ιωάννης Μόσχος, οι οποίοι μας ξενάγησαν στους πρόσφατα ανακαινισμένους χώρους της δομής.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα και είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε διάφορα θέματα και ζητήματα που αφορούν τις ανάγκες και λειτουργίες των Ιδρυμάτων και να ανταλλάξουμε σκέψεις και απόψεις.

Ευχαριστούμε πολύ το Σουρλίγκειο Γηροκομείο για την άψογη υποδοχή τους και να ευχηθούμε καλή συνέχεια στο έργο τους.

 

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Γηροκομείον Βόλου» με παρουσία μελών του Δ.Σ και τακτικών μελών πραγματοποίησε την 25η Ιανουαρίου 2023 κοπή της  πρωτοχρονιάτικης πίτας και Ετήσια Τακτική Συνέλευση στο εστιατόριο «Τα Καναράκια».

Στη Συνέλευση συζητήθηκαν θέματα όπως ο Οικονομικός απολογισμός του έτους 2022,  η Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής, ο Προϋπολογισμός για το έτος 2023 και οι Ανακοινώσεις της Διοικήσεως.

Η Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής ενέκρινε τον Οικονομικό Απολογισμό του έτους 2022 και τον Προϋπολογισμό του έτους 2023. Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα τα αποτελέσματα της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Με το πέρας της Γενικής Συνελεύσεως επακολούθησε η παρουσίαση των βιβλίων της Κ.Γεωργίας Καρακατσοπούλου-Χαϊδούλη.

Ευχαριστούμε τα μέλη που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Η βραδιά εστέφθη με επιτυχία

  

 

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΙΔΡΎΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ιδρύματος κ. Παύλος Πάνος παραχώρησε συνέντευξη σε δημοσιογράφο της εφημερίδας «Ταχυδρόμος» και έδωσε μια πλήρη εικόνα για την πλέον πολύ καλή λειτουργία και οικονομική κατάσταση του Ιδρύματος. Στη συνέντευξη αναφέρθηκε το ιστορικό των τελευταίων εννέα ετών, όπου έγινε μια αλματώδη προσπάθεια από τον ίδιο, τα μέλη του Δ.Σ. και του Φιλανθρωπικού Σωματείου και οδήγησαν το Ίδρυμα ‘Ένα βήμα πριν την πλήρη εξυγίανση’.

Το ρεπορτάζ επιμελήθηκε η κα. Ελένη Χάνου

 

 

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2023

Την 3η Ιανουαρίου 2023 είχαμε τη χαρά να κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα μας παρουσία του Προσωπικού και των Ηλικιωμένων μας. Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκε και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Γηροκομείο Βόλου» κα. Σοφία Βαρλάμη και μέλη του Δ.Σ.

Καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και αγάπη!

 

ΒΡΑΒΕΥΣΗ REMAX

Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο Park, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση όπου τιμήθηκε το Ίδρυμά μας για το κοινωνικό έργο και την πολυετή προσφορά του στους ηλικιωμένους της ευρύτερης περιοχής μας.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η εταιρεία REMAX Δομή και ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Παύλος Πάνος παρέλαβε τιμητική πλακέτα.

Ευχαριστούμε θερμά τη REMAX Δομή και την οικογένεια Καραγιάννη που δημοσίως εξέφρασαν την αναγνώρισή τους στο έργο του Ιδρύματος.

Μετά την εκδήλωση η REMAX Δομή και όλοι οι προσκεκλημένοι δείπνησαν στο εστιατόριο ΑΙΘΡΙΟΝ στο συγκρότημα Τσαλαπάτα.

 

 

 

ΕΞΩΣΤΡΕΦΙΑ ΗΛΙΩΜΕΝΩΝ 

Η πανδημία Covid-19 περιόρισε σε μεγάλο βαθμό την κοινωνικότητα και την επαφή μας με τους συνανθρώπους μας. Τώρα, με την στήριξη της τοπικής κοινωνίας επανερχόμαστε πάλι στην εξωστρέφεια!

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ-ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ 25ΑΡΙ
Ευχαριστούμε τους κ.κ. Βασίλειο & Αθανάσιο Σαρακατσάνο

 

 

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ ΟΥΖΕΡΙ ΦΛΟΚΟΣ
Ευχαριστούμε τον κο Δημήτρη Πέτρου

 

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

Την Παρασκευή 09.12.22 πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Ιδρύματος μας εκπαίδευση πρώτων βοηθειών. Ο κος Πέτρος Γαβαλάς μέλος της «Λέσχης Εθελοντών Βόλου» προσέφερε τις υπηρεσίες του παρέχοντας στο Προσωπικό του Ιδρύματος Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών στην Βασική Υποστήριξη Ζωής σε ενήλικο  (ΕRC BLS/AED) και στην Βασική Υποστήριξη Ζωής σε ενήλικα (ΕRC BLS/AED) θέση ασφαλείας πνιγμονή.

Ευχαριστούμε τον κ. Γαβαλά για την επίσκεψή του.

 

 

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Την Παρασκευή 02/12/22 πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για το σύνολο του προσωπικού του Ιδρύματος. Ο κος Μολιός Νικόλαος και ο κος Τσιώμος Ιωάννης από το Τμήμα Πυρασφάλειας προσήλθαν στις εγκαταστάσεις μας και μας εκπαίδευσαν στη χρήση πυροσβεστικών μέσων. Επίσης, μας ενημέρωσαν για τις ενέργειες και τους τρόπους αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών. Ευχαριστούμε θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία για τις πολύτιμες πληροφορίες της.

 

 

 

ΔΩΡEΑ ALPHA BANK -ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ

Με ιδιαίτερη χαρά ο Πρόεδρος του Δ.Σ κος Πάνος Παύλος, η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου κα Σοφία Βαρλάμη, η κα Αφροδίτη Καπουρνιώτη μέλος του Δ.Σ, καθώς και η Διεύθυνση του Ιδρύματος κα Κωνσταντίνα Δημητρίου, υποδεχτήκαμε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος την ΑΜΚΕ «Άγονη Γραμμή Γόνιμη» στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαζί με στόχο την Υγεία» της Alpha Bank.

Μας επισκέφτηκαν ο Προέδρος της ΑΜΚΕ κ. Στέφανος Νόλλας, η Υπεύθυνη Προγράμματος κα Μάγδα Μουντζούρη και η Επικεφαλής Εταιρικής Υπευθυνότητας κα Ρούλη Χριστοπούλου μαζί με στελέχη της Alpha Bank, ο Διευθυντής Διεύθυνσης Καταστημάτων Αττικής, Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδος κος Γεώργιος Ρεπανάκης, ο Υποδιευθυντής Διεύθυνσης Καταστημάτων Αττικής, Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδος κος Χαράλαμπος Μεϊτανίδης και Διευθυντής Καταστήματος Βόλου κος Γεώργιος Κοκκολιός, δωρίζοντας σημαντικό Φαρμακευτικό και Παραϊατρικό εξοπλισμό. Στην παράδοση παραβρέθηκε επίσης, η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα. Ζέτα Μακρή.

Η δωρεά θα ενισχύσει σημαντικά τις τρέχουσες ανάγκες μας σε υγειονομικό υλικό και παραϊατρικό εξοπλισμό. Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς την ΑΜΚΕ «Άγονη Γραμμή Γόνιμη» και την Alpha Bank για αυτή την προσφορά τους και για την στήριξή τους στο έργο μας που είναι η καλύτερη φροντίδα και διαβίωση των ηλικιωμένων μας.

 

GALA ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ ΣΤΟ DOMOTEL XENIA ΒΟΛΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20.11.22

Το Διοικητικό Συμβούλιο του φιλανθρωπικού  σωματείου «ΓΗΡΟΚΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ» ευχαριστεί όλα τα μέλη και τους συμπολίτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους στο φιλανθρωπικό δείπνο που παρατέθηκε στο ξενοδοχείο « DOMOTEL XENIA» την Κυριακή 20/11/2022 για την ενίσχυση του Ιδρύματος. Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργό κ Χρήστο Τριαντόπουλο, του βουλευτές μας κ. Χρήστο Μπουκώρο και Κωνσταντίνο Μαραβέγια, την αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, την πρώην υφυπουργό κ.Μαρίνα Χρυσοβελώνη, τα μέλη των δύο Σοροπτιμιστικών Ομίλων Βόλου που άμεσα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, καθώς και τη Διεύθυνση  του Ξενοδοχείου «DOMOTEL XENIA» για την προσφορά και τις άριστες υπηρεσίες που μας παρείχαν.

Η ανταπόκριση όλων αυτών έχει μέγιστη σημασία για μας και συνδράμει στην πραγματοποίηση του στόχου μας, που είναι η μέριμνα, προστασία και το ευ ζήν των φιλοξενούμενών μας.