Επισκέψεις-Εορταστικές Εκδηλώσεις

 Χριστούγεννα ήρθαν πάλι!!! Το Γηροκομείο του Βόλου άνοιξε την αγκαλιά του και υποδέχθηκε τη Μονάδα Αλτσχάιμερ Βόλου καθώς και το Συνεταιρισμό Ατόμων με Αναπηρία Ηλιοτρόπια με ποιήματα,τραγούδι και χορό.Τη γιορτή μας πλαισίωσε η μουσική μας ορχήστρα που γέμισε με χαρά τις ψυχές όλων μας.Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γηροκομείου, του Φιλανθρωπικού Σωματείου, το προσωπικό και οι ηλικιωμένοι σας εύχονται καλές γιορτές με υγεία, χαρά και ευτυχία!!!

 

 Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας μας επισκέφθηκε ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός  Σύλλογος <<Ίωνες>>. Μας διασκέδασε με χορευτικά δρώμενα και μας ταξίδεψε στην Σμύρνη με μια όμορφη διήγηση.Τους ευχαριστούμε από καρδιάς!!!

 

 Το καθιερωμένο δείπνο αγάπης παρατέθηκε για ακόμα μία χρονιά την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Γηροκομείου Βόλου  με πρωτοβουλία της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Περιφέρειας Μαγνησίας και της Ομάδας Συνεργασίας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.Τη βραδιά προσφοράς, αγάπης, χαράς και εθελοντισμού πλαισίωσαν με τον πιο εύηχο τρόπο ο μουσικός Ιωάννης Ψαθάς συνοδεία και άλλων αξιόλογων καλλιτεχνών.Διασκεδάσαμε όλοι μαζί και δώσαμε χαρά στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που το έχουν τόσο πολύ ανάγκη.Και του χρόνου!!!

 

 Πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός των Αγίων Πάντων στο εκκλησάκι του Γηροκομείου.Το Γηροκομείο άνοιξε την αγκαλιά του και υποδέχθηκε τον Κρητικό Σύλλογο <<ΑΡΚΑΔΙ>> καθώς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο του <<Αγίου Γεωργίου>>.Οι φίλοι και τα μέλη του Γηροκομείου Βόλου με την παρουσία τους τίμησαν την Θρησκευτική Πανήγυρη ,διασκέδασαν, χόρεψαν και πλαισίωσαν με αγάπη τους ηλικιωμένους. Ευχαριστούμε την ΕΨΑ καθώς και τον σύλλογο των ζαχαροπλαστών για την χορηγία τους!!! Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά!!!

 

 Ευχαριστούμε πολύ τον ερυθρό σταυρό για την επίσκεψη και την στήριξή τους στο ίδρυμα μας όλα αυτά τα χρόνια!!

 

Ευχαριστούμε πολύ το σχολείο Άγιος Ιωσήφ για την υπέροχη εκδήλωση αφιερωμένη στην τρίτη ηλικία!!! Τα παιδιά είναι το μέλλον μας και με αυτές τις βάσεις από τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς ο κόσμος μας θα γίνει καλύτερος!!!Μια αγκαλιά για το Γηροκομείο!!!

 

 Ένα υπέροχο πάρτυ με πολύ κέφι, διασκέδαση, μασκαρέματα,χαμόγελα και αγάπη.Το Γηροκομείο άνοιξε την αγκαλιά του και υποδέχθηκε τη Μονάδα Αλτσχάιμερ Βόλου, το Συνεταιρισμό Ηλιοτρόπια και τα κέντρα ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ που πλαισίωσαν την εκδήλωση με ποιήματα, τραγούδια και χορό!!!Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γηροκομείου, του Φιλανθρωπικού Σωματείου, το προσωπικό και οι ηλικιωμένοι σας εύχονται καλές Απόκριες και καλή Σαρακοστή!!!

 

 Σας ευχόμαστε Καλή Τσικνοπέμπτη και Καλές Απόκριες από τους ηλικιωμένους, το προσωπικό, το Διοικητικό Συμβούλιο του Γηροκομείου και του Φιλανθρωπικού Σωματείου!!!

 

 Ευχαριστούμε πολύ το Δικηγορικό Σύλλογο για το γεύμα αγάπης που μας προσέφερε και όλη την στήριξη του. Περάσαμε πολύ όμορφα και διασκεδάσαμε. Καλό Σαββατοκύριακο!!!

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Κοτζιά, διευθυντή του εργοστασίου Barilla και το προσωπικό για την όμορφη φιλοξενία και ξενάγηση στο χώρο τους.Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία!!!

 

 Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Κυριακόπουλο για το Γεύμα Αγάπης που μας προσέφερε.Διασκεδάσαμε όλοι μαζί και περάσαμε όμορφα!!!

 

 Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και Γενική Συνέλευση Φιλανθρωπικού Σωματείου "Γηροκομείον Βόλου", βράβευση του μεγάλου ευεργέτη της πόλης κ.Τσιμά και στέψης του ως επίτιμο μέλος του Φιλανθρωπικού Σωματείου.Και του χρόνου με υγεία και αγάπη!!!

 

 

UK betting sites, view information for Sign Up Bonuses at bookmakers